YB Shuib Panggil Tokey Kedai Kemudian Suruh Kira Semua Meja, Apa Yang Tokey Kedai Buat Hampir Semua Pelanggan Ternganga.

Seperti pasangan seIebriti yang lain, peIawak Shuib Sepahtu dan penyanyi Siti Sarah Raisuddin juga sentiasa menjadi perhatian ramai peminat.
Pasangan ini telah berkahwin pada tahun 2011 dan kisah Shuib dan Siti Sarah dimana sentiasa bersama disaat susah dan senang juga pernah menjadi inspirasi buat ramai.
Sambut ulangtahun perkahwinan
Walau bagaimapun, terbaru pula apa yang lagi membuatkan pasangan ini gembira, mereka semalam bersama-sama menyambut ulangtahun perkahwinan mereka.


Namun begitu, apa yang perhatian juga Shuib turut memuat naik satu rakaman dia memegang erat tangan isterinya itu lantas memasuki kedai miliknya.
Dapat diperhatikan, Shuib menghargai kehadiran pelanggan di kedainya sehingga penuh dan kelihatan dua baris panjang sedang menunggu giliran.
Lebih membuatkan, pelanggannya gembira sempena ulangtahun perkahwinannya itu dia memberitahu kepada pelanggan bahawa dia belanja mereka buat setiap seorang pada malam itu.
Shuib belanja pelanggan

Dia memberitahu bahawa itu cara dia dan isterinya menyambut ulangtahun perkahwinan pada tahun ini dan sempat menulis ucapan buat Siti Sarah menerusi perkongsian vide0 berkenaan.
Cara kitaorang celebrate Anniversary tahun ni. Happy Anniversary sayang Siti Sarah Raissuddin… 26 Feb 2011- 26 Feb 2019,” ujarnya.
Dalam pada itu, diruangan komen rata-rata memuji tindakan Shuib belanja pelanggan dimana dia dipuji seorang yang pemurah selain mendoakan yang terbaik buatnya dan mengatakan dia juga telah menjadi idola buat peminat.
“Happy Anniversary abang dan kak…”

“Suka tengok cara Shuib layan Siti Sarah…”
“Inilah yang patut kita jadikan idola…”

Dikuasakan oleh Blogger.